tips and advice

Tänk på dig själv som inredare

Tänk på dig själv som inredare och undvik dessa misstag

Tänk på dig själv, som inredare

Undvik dessa misstag

Jag har följt många som har startat eget och jag följer kontinuerligt några som driver egna företag inom alla möjliga branscher. En lärdom från detta är att det i allmänhet tar längre tid än man trodde från början med att komma igång och få allt att rulla. Det händer andra och det har verkligen hänt mig.

Jag försöker därför koncentrera mina råd till sådana som gör att det går snabbare för dig att nå dit du vill. I det här avsnittet tar jag upp två vanliga misstag som görs och som orsakar så många onödiga förseningar, besvikelser och därmed även förskjutna möjligheter att tjäna pengar. Jag utgår från mig själv för att senare berätta hur jag gjorde för att effektivisera mitt arbete så att jag blev betydligt effektivare. Jag tycker att jag gjorde åtminstone nio tydliga misstag.

Här kommer de:

Ett misstag: Jag satte inte upp tillräckligt tydliga mål för vart jag ville

Vet du var du vill vara med ditt företag och dig själv om sex månader eller t.ex. om ett år?

Om inte – så är det dags att du sätter dig ner och tänker igenom detta. Med ett tydligt mål kommer du ha mycket lättare att se vilka åtgärder som är viktiga och vad som bara är störande. I nästa avsnitt, råd 15, som handlar om ”Så sätter du dina egna mål” visar jag en bra metod för hur du kan formulera och sätta upp mål för både dig själv och ditt företag som är tydliga och effektiva.

Gillar du tips av den här sorten? Då ska du läsa den här boken. Klicka här så kan du titta lite mer på den.

bli inredare, stylist eller jobba åt leverantörer