tips and advice

Hur jag hanterar e-postadresser (GDPR)

Holger Wästlund författare, boken Gratis marknadsföring,Hur jag hanterar e-postadresser (GDPR)

Ansvarig för de e-postadresser jag mottagit i samband med att någon beställt ett tipsbrev, en webbkurs eller en bok från någon av mina hemsidor är jag, Holger Wästlund, Tipsförlaget org.nr. 916508-3446.

I och med att du fyller i ditt namn och din e-postadress när du beställer ett tipsbrev, en webbkurs eller en bok från mig så ger du ditt samtycke till att motta nya tipsbrev när jag har något nytt att berätta inom det intresseområde som tipsbrevet, kursen eller boken avser.

Jag sparar era uppgifter på en säker server för att kunna skicka ut nya tipsbrev när det händer något intressant inom de områden som mina böcker och webbkurser handlar om. Uppgifterna sparas på servern i två år. Du kan när som helst avsluta genom att trycka på knappen med den texten längst ner på de tipsbrev ni får.

Jag raderar gamla adresser/oönskade utskick en gång per år i databasen som endast en person, jag själv, har tillgång till på den skyddade servern.

Jag kommer aldrig sälja eller lämna vidare era uppgifter! Ni är inte så många och jag värnar om er.

Ni kan när som helst begära ett registerutdrag för att kunna kontrollera vilken information som finns registrerad om just er.

På er anvisning är jag skyldig att rätta uppgifter som är felaktiga, ofullständiga eller missvisande, och jag kommer att göra det med ett leende!

Med vänlig hälsning,

Holger

Holger Wästlund

holger.wastlund(snabel-a) gmail.com