tips and advice

Säkerhetskontroll städning

Din säkerhetskontroll vid städning

Säkerhetskontroll städning

Det är viktigt att din personal får utbildning och information om de väsentligaste säkerhetsfrågorna, hur man gör en säkerhetskontroll vid städning och hur man utför ”första hjälpen” vid en allvarlig situation.

Se till att din företagsbil parkeras på ett säkert ställe, både när den står vid dina egna lokaler och när den används ute på uppdrag. Den ska alltid vara låst då den inte används och den bör vara utrustad med larm. Detta är en del av din säkerhetskontroll vid städning.

Om du förvarar dina maskiner och din utrustning hemma eller i en särskild lokal ska du se till att det utrymmet har säkra lås och en larmanordning. Detta är en annan viktig del av din säkerhetskontroll vid städning.

Eftersom en del städning av kontor, restauranger och liknande måste ske efter normal arbetstid, ja, ibland mitt i natten, så är det väsentligt att du planerar för maximal säkerhet under dessa tider och utför säkerhetskontroll vid städning både med avseende på din personal, din företagsbil och ditt företags maskiner och utrustning.

I denna bok behandlas bl.a. behovet av att du har din personal, din bil och dina värdefulla maskiner försäkrade.

Gillar du kortfattade tips och råd av den här typen som går rakt på sak? Då tror jag att du också gillar den här boken:

RUT-avdraget höjs - Starta städföretag snabbt och lönsamt

Läs mer om innehållet i den boken genom att klicka här!