om ”Bygga om”- boken:

 

”Holger Wästlunds bok erbjöd mängder av tips som gjorde att jag snabbt kunde förändra vårt nyinköpta hus och uppdatera köksdelen på ett enkelt och effektivt sätt. En bok som alla husägare borde läsa för att få inspiration!”

Patrik Dyrendahl, Partner Relations Director och miljöchef, SKD Euroconf

 

Bästa KOK-boken för KÖKS-bygget.På begriplig vanlig svenska förklarar författaren läsarnas såväl uttalade som outtalade/ogenomtänkta åtgärder. Tänk, skissa, tänk igen, tag med alla tips från boken; då får du som köksbyggare bra och estetisk valuta för dina pengar.Denna bok skulle mycket väl kunna vara en pedagogisk nyttighet även för professionella projektledare i större projekt.”

Göran Träff, tidigare projektchef Hammarby Sjöstad

 

Holger Wästlunds nya bok hur man får sitt drömkök till lägsta kostnad fyller ett mycket stort behov. Boken har en pedagogisk ax-till-limpa-struktur och innehåller massor av konkreta och lättbegripliga tips. Boken är en ovärderlig hjälp för alla som drömmer om ett nytt kök.”

Bengt Tideström, f.d. ägare av Gumaelius Kommunikation AB”

 

DRÖMKÖK PÅ HÖGSTA NIVÅ

Köket är det som oftast måste förnyas i våra hem, eftersom köksutrustningen ständigt utvecklas och förbättras jämfört med t ex soffgruppen i vardagsrummet. Det är också en fråga om driftekonomi. Boken ”Så får du ditt drömkök till lägsta kostnad” av Holger Wästlund innehåller allt du behöver veta.

Författaren framhåller att det första steget till ett drömkök inte innebär att du skall börja rita, köpa material, anlita leverantörer eller riva det gamla köket. Nej, det är planering som gäller!

Men om du drömmer om ett nytt kök, så blir mitt råd i stället att du först bör göra din beställning av den här boken – och inte börjar planera förrän du läst den flera gånger. Sen blir ombyggnaden som en fest!”

Ulf Mörling, f.d. chefsredaktör Kvällsposten

 

Vi ska bygga om köket och nu har jag läst din bok. Den är en bok som alla som ska bygga om kök verkligen ska läsa.

Det är ett stort projekt att bygga om köket och det är lätt att känna sig handfallen och vilse för att man inte vet vad man ska ta tag i. Efter jag läst boken är jag tryggare i min roll som husägare i kontakterna med andra för jag vet vad jag ska fråga.

Att skriva förfrågningsunderlag hade jag nog aldrig gett mig på innan. Det är också mycket roligare för jag känner att jag kommer att få ett drömkök som jag vill. Det finns ju så många köksråd men bokens checklistor gör att jag först tänker efter vad det är JAG vill. Från känslan i köket som ex.vis möjlighet att se ut över entrén till huset till mer praktiska frågor som antal lådor och dörrarnas svängning.
Sen tar jag till mig råden för att se om mina idéer/planlösning fungerar eller så blir jag klar över att jag inte tar till mig det rådet. T.ex så är det bra om det inte är för långt från kylskåpet till spis och matbord men jag kanske hellre vill ha en öppen känsla i köket och då accepterar jag att jag får gå några meter till kylskåpet. Med andra ord så gör jag medvetna val efter jag läst boken.
Det jag har tänkt på är att den här boken borde säljas av köksfirmor. Egentligen borde faktiskt alla kunder få en bok. Det skulle underlätta för kunden att göra val och för säljaren blir det mindre fel och missförstånd i både diskussioner och beställningar. Företagen skulle tjäna på det. Speciellt för kunder som har svårt att bestämma sig (som jag…).
Tack Holger för en mycket behjälplig bok!!

Så får du ditt drömkök till lägsta kostnad

Du kan beställa boken som vanlig bok här

Eller som e-bok här