Boken är välstrukturerad

och det är lätt att följa de olika stegen.
Den inspirerar till att sätta igång och försöka bli den där efterfrågade,duktiga och unika specialisten och förstå hur viktigt det är att positionera sig: ”Jag är en av få experter i Europa som inreder lyxiga kryssningsfartyg.”
Boken innehåller ett smörgåsbord på olika offentliga miljöer där det behövs en inspirerande och duktig inredare. Människor i allmänhet tänker nog att inredare ägnar sig åt privatbostäder och blir engagerade av människor som har råd att anlita en professionell inredare enligt amerikanskt mönster.
Boken berättar även om specialisering och att det inom olika specialistområden finns forskningsrön som t.ex. ljusets fysiska och psykiska påverkan, som en intierad inredare ska ta del av. Och boken visar att författaren står med båda fötterna på jorden – det finns naturligtvis för – och nackdelar i alla yrken. Som ung och oerfaren entusiast är det lätt att i starten se allt i ljusaste skimmer.

Läs mer om denna bok här

Här nedanför finns en bra guide hur du lyckas med att starta eget företag som inredare [embedit snippet=”e-boksbutik-bli-inredare”]