Egna erfarenheter bakom orden

  • Till att börja med så känns boken personligt skriven och det gör hela upplevelsen mer nyanserad, man förstår att det ligger en hel del egna erfarenheter bakom orden. Du beskriver ofta situationer du själv varit i och det bildar en slags bakgrund, till exempel när du beskriver sociala medier och IP-telefoni på sidan 51 under ”planering” så beskriver du hur dina erfarenheter kring ämnet är samtidigt som du förklarar hur man kan utnyttja de tjänster till sin fördel idag. Den typ av fall är återkommande genom boken vilket jag tycker är positivt.
  • Boken ger en grundlig genomgång till de som är intresserade av event men inte har genomfört något innan, däribland mig själv. Jag kommer definitivt att ha användning av den här boken senare. Den ger en grundlig genomgång i ett brett ämne, allt från början till slut.
  • Jag tycker det är kul att du har lagt ner ett avsnitt på hur man ska tjäna pengar på sina event. Den delen är alltid svår för alla i början, vare sig det gäller event eller företagande i allmänhet – utan en välgenomtänkt affärsmodell fallerar även de mest drivna entreprenörerna. Jag har dock inte läst igenom avsnittet eftersom det inte är aktuellt för mitt välgörenhetsprojekt så jag tänker inte kommentera dess innehåll, men vill ändå nämna att det är kul att du tagit med området.

Richard Karlsson

Läs mer om boken härbli-festfixare-webb-150px