Hur mycket är boken värd för dig?

 • Att lyckas med att skaffa sig flera inkomstströmmar kan vara värt hur mycket som helst för de flesta
 • Om du går en 1- eller 2-dagars kurs så kostar den ca 4000 – 5000:- per dag
 • Instruktionsböcker av det här slaget brukar kosta över 300:-
 • På Adlibris och CDON kostar boken 108:- och på Bokus 125:- kronor
 • Just nu har vi ett introduktionspris på 89:-. Härtill kommer porto enligt Postens portotabell och 6 % moms enligt lag. Administrations- och packningskostnader = 0.

Du har 100 % säkerhet

1. 60 dagars garanti:

Om du köper boken genom oss och inte är nöjd så är det bara att skicka tillbaka den inom 60 dagar: Du behöver inte argumentera – du får pengarna tillbaka.

Jag är angelägen om att de böcker som vi ger ut har hög kvalitet. Om du inte är 100% nöjd med din beställning ber vi dig verkligen att kontakta oss inom 60 dagar från det datum du fick din bok och skicka tillbaka boken så ger vi dig full retur på boken. Du betalar portot för återsändandet.

2. AA-rating:

Boken ges ut av Tipsförlaget som ägs till 100 % av min fru och mig. Företaget har rating AA i Soliditets kreditratingsystem. AA är den högsta rating som enskilda firmor, handelsbolag och kommanditbolag kan erhålla.

Skaffa dig flera inkomstströmmar

Beställ boken här

Fyll i rutorna så skickar vi boken så fort vi kan. Priset är just nu 89:-. Fraktkostnader tillkommer enligt Postens portotabell och moms 6 % tillkommer

  Ditt förnamn och efternamn (obligatorisk)

  Din gatuadress (obligatoriskt)

  Ditt postnummer och din postort (obligatoriskt)

  Ditt företagsnamn (om du har något)

  Speciella önskemål (frivilligt)

  Din epost-adress (obligatorisk)

  Att skaffa sig flera inkomstströmmar och leva gott på det är både spännande och roligt. Dessutom kan det bli väldigt lönsamt om du följer råden i boken.

  Lycka till!

  Holger Wästlund