Holger Wästlund satt under förra året och funderade

över vad man skulle kunna göra av några erfarenheter som han har inom och utanför underhållningsbranschen: Ur Christer Nilssons blogg ”Sveriges Magi-Arkiv”:

1. Holger har som programledare och trollkarl varit engagerad på många fester, events och möten i och utanför Sverige. Han har på det sättet upplevt exempel från de allra bästa, perfekta och mest lyckade till de allra värsta och sämst planerade. 2. Han har också i sin företagsledarroll lärt sig en del om vad planering, organisation, ledning, samordning och kontroll betyder. 3. Och när Holger bodde i USA jobbade han tillsammans med en framgångsrik eventbyrå i Chicago. De jobbade med events för privata företag och stora välgörenhetsorganisationer.

Hur gör man något kul av detta? Jo, det har blivit en bok på 166 sidor som heter ”Bli professionell festfixare – jobba med events, möten och upplevelser”. Boken har över 600 tips. Givetvis passar inte alla tips alla läsare – man får välja och pröva sig fram. Varför vill man då bli hestfixare?

 • Du kanske vill jobba på ett eventföretag. Det finns många olika sorter
 • Du kanske vill jobba helt eller deltid som frilans
 • Du kanske vill engagera dig som leverantör till eventindustrin
 • Du kanske redan är duktig festfixare på sidan av ditt ordinarie jobb och vill bli mer professionell
 • Du kan jobba heltid eller deltid med events som anställd i ett större företag
 • Eller du kanske vill jobba professionellt med events som ren välgörenhet

I boken beskrivs 10 steg för att bli just den festfixare som du vill bli. Holger verkar ha tänkt på allt! Och boken innehåller så mycket matnyttigt för alla. Du kanske får erbjudande att trolla på ett bröllop – erbjud dina tjänster för att ordna betydligt mer på bröllopet. Allt du behöver tänka på står i boken. Och kapitlet ”10 sätt att ta betalt” kan löna sig att läsa!

Det finns massor av länkar till användbara adresser – jag har haft användning av flera av dem. Ta bara www.tips-om.se där ”barnunderhållning” kan lära dig mycket!

Priset för boken ”Bli professionell festfixare – jobba med events, möten och upplevelser” är just nu med rabatt 189:- plus fraktkostnader och moms.

Beställ boken här

  Ditt förnamn och efternamn (obligatorisk)

  Din gatuadress (obligatoriskt)

  Ditt postnummer och din postort (obligatoriskt)

  Ditt företagsnamn (om du har något)

  Speciella önskemål (frivilligt)

  Din epost-adress (obligatorisk)