Vi levererar de häftade böckerna med faktura

I boken ligger en faktura som du betalar inom 20 dagar till plusgiro 70 63 03-5. På det sättet slipper du kostnader för postförskott. På fakturor för leveranser utanför Sverige finns uppgift om IBAN, BIC och SWIFT-adress.

Priset

Många av våra beställare är företag. Därför visar vi bokpriserna exkl. moms. Moms för böcker är 6 %. På fakturan framgår hur mycket momsen är.

Fraktkostnad

Våra fraktkostnader är enligt postens portotabell, både i och utanför Sverige. Administrationskostnad och hanteringskostnad = 0.

Leverans

Leveransen går i allmänhet från oss inom 24 timmar från din beställning på vardagar.

Olika sätt att beställa från oss

  1. På sajten
  2. E-post till holger.wastlund(snabel-a)gmail.com
  3. Telefon: 070 594 36 20
  4. Brev till Tipsförlaget, Gandviksvägen 3, 182 60 Djursholm

Andra sätt att köpa våra böcker

Du kan köpa våra böcker genom alla nätbokhandlare, t.ex. Adlibris och Bokus samt vanliga bokhandlare i Sverige och Norge,

Om du inte är nöjd

Om du ångrar dig så har du 60 dagars returrätt. Du betalar frakten när du skickar tillbaka leveransen. Du behöver inte arguementera. Du får pengarna för köpet av boken direkt.

Offerter på större antal böcker eller andra frågor

Maila Holger Wästlund på holger.wastlund@gmail.com

Bokhandel och bibliotek

För bokhandlare och bibliotek gäller speciella betalningsvillkor som framgår av sajten Bokinfo.se.

Övriga köpvillkor

Vid betalning efter förfallodatum debiteras dröjsmålsränta samt i förekommande fall ersättning för påminnelse och inkassokostnad enligt lag

Miljöpolicy

För produktion av de häftade böckerna anlitar vi enbart tryckerier som bedriver ett omfattande och intensivt miljö- och kvalitetsarbete. Vårt mål är att inom en snar framtid enbart anlita tryckerier som är klimatneutrala. Att ge ut e-böcker är optimalt ur miljösynpunkt.