Time Management för att planera din egen tid

Det gäller naturligtvis att du planerar din egen tid och är så effektiv som möjligt i dina städuppdrag. Jag har sålt min tid under hela mitt yrkesverksamma liv så detta tänkesätt finns djupt rotat hos mig och andra som har jobbat på samma sätt. Är du intresserad av att lära dig mer om Time Management rekommenderar jag att du går in på  http://www.mindtools.com/pages/main/newMN_HTE.htm

En viktig del av att planera sin egen tid är att lära sig konsten att delegera. I ett större städuppdrag kan du inte och du bör inte ens försöka klara allt själv. Lär dig att delegera väl definierade uppgifter, lär dig att ge ansvar till andra, lär dig att på ett effektivt och trevligt sätt kontrollera att uppgifterna blir utförda och glöm framför allt inte att ge beröm om uppgifterna är väl utförda.

Man kan inte komma ifrån att ett städföretag kräver en hel del administration. Planera för ordning och reda på dina papper och försök rationalisera ditt administrativa arbete så att denna del av ditt jobb tar minsta möjliga tid.

Vill du veta mer? Informationen är hämtad från boken ”Starta och driv ditt eget städföretag”. Läs mer om den här.