i din karriär

Eftersom du kommit till slutet av denna sajt utgår jag ifrån att du har ett starkt intresse för en karriär som professionell festfixare eller en karriär som innebär att du får jobba med events, möten eller upplevelser. I så fall har du verkligen valt en spännande och utvecklande framtid. Du kommer hela tiden kunna utveckla dig tillsammans med intressanta och entusiastiska människor. I detta yrke får man betalt samtidigt som man har roligt.

Men inte nog med det. Det här jobbet kan också vara en språngbräda mot andra utmaningar:

Mötesindustrin är på väg att bli mer och mer internationell. Det finns möjligheter i denna bransch att knyta internationella kontakter och jobba med internationella eventbyråer. Du kan få tillfälle att jobba utomlands inom eventmarknaden och därifrån gå vidare inom något annat spännande område.

En eventplanerare är projektledare inom ett spännande och krävande specialområde. Om du vill gå vidare och bli projektledare inom andra områden så har du som eventplanerare fått en värdefull erfarenhet och bakgrund för att avancera inom någon annan karriär. Efterfrågan på bra projektledare är stor inom så gott som alla områden.

Till slut – tack för ditt intresse för denna sajt! Jag hoppas att du får nytta av alla de råd och tips som den innehåller. Tanken är att du kan välja ut de som passar dig.

Jag är intresserad av alla former av reaktioner på innehållet – både positiva och negativa.

Skriv gärna några rader på denna hemsida eller i ett e-postmeddelande till mig.

Lycka till med din karriär som professionell festfixare!

Holger Wästlund

e-post: holger.wastlund@gmail.com