Du får konkreta råd och tips som ger resultat

Lär dig hur du bör gå tillväga för att skaffa dig ditt drömjobb och komma i mål snabbt.

Jag, som ansvarar för denna sajt, heter Holger Wästlund. Jag har många års erfarenhet av att stötta och ge konkreta råd till personer i olika åldrar och med olika förutsättningar att nå sitt mål – att få ett nytt drömjobb. En del skaffar sig en ny anställning – andra startar eget företag.

På den här sajten har jag sammanställt allt du behöver veta för att lyckas. Och sajten uppdateras successivt.

Det här innehåller denna sajt

Gratis tipsbrev

Beställ ett eller flera tipsbrev här med konkreta, handfasta råd om hur du skaffar dig ditt drömjobb inom olika specialområden.

Böcker som innehåller allt

Beställ en av våra böcker här där du lär dig hur du skaffar dig en anställning eller startar eget företag , hur du skaffar dig uppdrag och tar betalt inom ditt specialområde

Beställ en e-bok

Lär dig direkt i din dator, din IPad eller din IPhone hur du blir anställd, startar eget och blir lönsam inom ditt specialområde.

Och mycket mer…

På den här sajten hittar du tips om hur du lyckas med att
jobba med underhållning

jobba kreativt

jobba med människor

byta jobb

starta eget företag

skaffa ditt drömjobb genom sociala medier

 

Så här tycker några som läst mina böcker

Suveränt

Jättebra

 

Lite mer om mig

Jag heter Holger Wästlund. Jag har varit VD för flera olika företag, från 75 till 2500 anställda. Jag har därigenom haft en unik möjlighet att se hur vi anställt personer, hur man har sökt jobb och vilka metoder som fungerat och inte. Jag har sedan som managementkonsult och outplacementkonsult stöttat många som sökt jobb eller startat eget företag. Jag har på denna sajt sammanställt de råd och tips som jag vet har lett till goda resultat. Välj de som passar dig och kör hårt med dem. Då är jag säker på att du kommer att lyckas.

 

Så vad väntar du på?

Sätt igång och ta för dig av allt som är serverat på denna sajt för att du ska lyckas